Leedse Dakwerken

Leedse Dakwerken is een familiebedrijf gevestigd te Lede dat geleid wordt door vader Christiaan Van Hauwermeiren en zoon David Van Hauwermeiren. Leedse Dakwerken werd opgericht in 2001.

Sindsdien is Leedse Dakwerken uitgegroeid tot een bedrijf van 4 ploegen met een totaal van 11 vaste werknemers. Doch zijn we er in geslaagd de familiale sfeer te behouden onder het toeziend oog van vader en zoon.

Professionele aanpak van A tot Z

We voeren al onze werken uit met de beste zorg. Dit kan alleen door te werken met de beste materialen en door te beschikken over de nodige vakkennis.

Verder pakken wij onze werken op professionele wijze aan. Zo beschikken we over:

  • een eigen kraanwagen en torenkraan
  • een eigen containertransport voor bouwafval
  • eigen stellingen
  • meerdere bestelwagens

Door deze professionele aanpak en uitrusting kan Leedse Dakwerken alle dakwerken vlot uitvoeren.

Snelle service aan de beste prijzen

Sinds kort bouwden we ook een nieuwe loods, dit alles om de groeiende vraag te kunnen beantwoorden en om de werken zo snel mogelijk te kunnen uitvoeren aan de beste prijzen.

Steeds rechtstreeks contact met de zaakvoerder(s)

We kiezen er ook bewust voor om als zaakvoerders elke werf actief op te volgen. Hierdoor staan we zéér kort bij onze klanten. Als onze klanten tijdens de werken vragen of opmerkingen hebben, kunnen deze onmiddellijk besproken worden.

Offerte nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Vrijblijvend een offerte aanvragen »

Dakwerker Oost-Vlaanderen