Hellende daken

Hellende daken kunnen geplaatst worden bij verschillende bouwstijlen. Er is een groot aanbod in verschillende soorten dakbedekkingen naargelang de architectuur van uw woning. Je hebt hierbij steeds de vrije keuze tussen pannen, leien, dakpan-panelen, staalplaten, …

Hieronder een kleine greep uit de verschillende mogelijkheden:

Pannen voor hellende daken

Voor pannen opteert Leedse Dakwerken voor Koramic, enerzijds door de lange levensduur maar vooral door het gemak van plaatsing en beschikbaarheid van kleuren.

Leedse Dakwerken beschikt over een demo-stand waarop je al deze verschillende soorten pannen kan bekijken en rustig jouw keuze kan maken. Uiteraard stellen wij onze expertise en jarenlange ervaring graag voor jou ter beschikking bij het maken van de juiste keuze.

Geglazuurde dakpannen

Geglazuurde dakpannen bieden extra bescherming tegen mosvorming bij hellende daken, omdat de glazuurlaag de hechting beter tegengaat.

Tegelpannen

Tegelpannen zijn duurzaam, het zijn dakpannen zonder golving die een strakker uitzicht geven, vergelijkbaar met leien, maar verkrijgbaar in meerdere kleurcombinaties.

Leien voor hellende daken

Natuurleien worden sinds lang gebruikt door hun slijtvastheid.

Kunststofleien daarentegen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn minder ruw van structuur, strakker en gunstiger in prijs.

Belangrijkste voordelen van leien

  • Zeer onderhoudsvriendelijk
  • Weersbestendig en stormvast
  • Waterbestendig
  • Duurzaam

Leien kunnen trouwens ook voor gevelbekleding gebruikt worden.

Offerte nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Vrijblijvend een offerte aanvragen »

Dakwerker Oost-Vlaanderen