Isoleren

Niet enkel bij een nieuwbouwwoning, ook in een bestaande woning loont het zeker de moeite om het dak optimaal te isoleren conform de meest recente EPB normen. Een investering die toedraagt aan het comfort in jouw woning en die je terugverdient dankzij een lagere energierekening en een verminderde milieubelasting.

Ookal is de kamer aan de binnenzijde reeds afgewerkt, toch kunnen wij jouw dak isoleren met het Sarking/Powerroof systeem.

Met dit systeem kunnen wij jouw woning perfect isoleren zonder dat wij langs de binnenzijde moeten breken. Dit systeem heeft ook het grote voordeel dat je kan isoleren met een minimum aan koude bruggen.

Ook bij renovatie van het plat dak kunnen wij de isolatiewerken voorzien langs de buitenzijde, dus eveneens zonder dat wij langs de binnenzijde moeten breken.

Investeer in de toekomst

Investeer in de toekomst en laat Leedse Dakwerken jouw huis isoleren. Je kan eveneens beroep doen op premies zodat je niet moet besparen op kwaliteit.

Wij bezorgen je hieronder graag enkele interessante links die jouw premie-aanvraag gaan vereenvoudigen:

Offerte nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Vrijblijvend een offerte aanvragen »

Dakwerker Oost-Vlaanderen