Dakherstellingen

Dakherstellingen lossen de onaangename gevolgen van jouw dakproblemen op. Aarzel bij problemen aan jouw dak niet te lang om Leedse Dakwerken in te schakelen, want de problemen brengen vaak niet alleen schade toe aan het dak zelf. Ook het wooncomfort kan er onder lijden. Sommige problemen kunnen ook uitmonden in andere problemen elders in de woning.

Het komt er dus op aan om jouw dak steeds in goede staat te houden en herstellingen aan uw dak steeds tijdig te laten uitvoeren. Het kleinste lek kan immers op termijn voor grote problemen zorgen. Leedse Dakwerken herstelt jouw dak snel en zorgvuldig.

Contacteer Leedse Dakwerken bij dakproblemen en wij sturen een expert die bij je langskomt voor een grondige inspectie van jouw dak. Eventuele problemen worden dan ook professioneel in kaart gebracht.

Wij maken een vrijblijvende offerte op voor kleinere en grotere dakherstellingen die mits jouw goedkeuring zo snel mogelijk worden uitgevoerd.

Dakherstellingen door Leedse Dakwerken:

  • Loskomende naden of scheuren van roofing
  • Stormschade aan hellende daken of platte daken
  • Vervanging van zink, koper of lood
  • Lekkende schouw, dakvlakraam of koepel

Offerte nodig?

Wij zijn ervan overtuigd dat een offerte opmaken iets is waarvoor een persoonlijk contact noodzakelijk is. Daarom willen we jou vragen om vrijblijvend een afspraak met ons te maken. Wij komen dan graag bij jou langs voor een deskundige opmeting waaruit een correcte prijsofferte zal voortvloeien.

Vrijblijvend een offerte aanvragen »

Dakwerker Oost-Vlaanderen